680,00 €
339,00 € incl. Omzetbelasting
Gespaard: 341,00 €

Designer: moDecor

Artikelnummer: E119-HIGH-WHITE

Leverbaar: vanaf 30.05.2020

Further variations:

 • Kosteloze verzending
  en retourzending
 • Betaling Op Rekening
 • Levertijd:7 dagen
 • 5 jaar garantie
  Binnen 30 dagen retourneren
 • Koop op rekening
  Betaling na levering

Beschrijving van het product

De bureaustoel in representatief edel zwart is ontworpen als een designklassieker.
De klassieke bureaustoel met dun geribbelde lederen bekleding en hoge rugleuning is een must in elk kantoor. Het is absoluut trouw aan stijl en tijdloos.

De ergonomisch gevormde stoel met hoge rugleuning is aangepast aan de natuurlijke vorm van het lichaam, zodat ook bij langdurig zitten geen rugpijn door overbelasting ontstaat. De bureaustoel geniet een grote populariteit, zowel dankzij het ontwerp als het hoge zitcomfort. De bureaustoel heeft geen gebrek aan functionaliteit. Hij is in zithoogte verstelbaar en heeft ook een geïntegreerde schommel- en kantelfunctie.
Het Italiaanse leer dat stevig in het frame wordt geklemd, is zeer zorgvuldig verwerkt en blijkt zeer resistent te zijn in het gebruik. De armleuningen zijn gemaakt van een verchroomde aluminiumlegering.

moDecor heeft geen relatie met derden die klassieke moderne meubels of andere soortgelijke producten verkopen, produceren of reproduceren. Alle moDecor producten worden uitsluitend voor en ten behoeve van moDecor geproduceerd en vertegenwoordigen producten van hoge kwaliteit.

Naast de stoel: 5x wielen, 5x schuifregelaars, 2x armleuningen.

ALTIJD EERST OP DE HOOGTE WORDEN GEBRACHT

Schrijf u in op de Modecor nieuwsbrief. U kunt zich op elk moment uitschrijven.