Nieuws

Blog NL


Soms moet er gewoon wat nieuws komen Ė kent u dat gevoel? Heeft u ook wel eens het gevoel dat er echt iets moet veranderen, de behoefte vraagtekens bij het vertrouwde te zetten en eens iets heel anders te doen? Iets nieuws? Een nieuw kapsel , nieuwe schoenen of die langverwachte nieuwe Eames Lounge Chair?

Sommigen onder u is het waarschijnlijk al opgevallen dat wij deze behoefte ook hadden en daarom zijn wij voorzien van een nieuw design en een nieuw blog. Wij willen u in de toekomst niet meer uitsluitend verrassen met onze exclusieve desingklassiekers maar ook met meer informatie en meer context rondom diezelfde klassiekers.

In het moDecor blog vindt u regelmatig interieurtips, nuttige informatie en maakt u kans op goodies van onze waanzinnige promoties.

Wie niets meer wil missen kan zich het beste eveneens opgeven voor onze newsletter om altijd passende en volledige informatie te ontvangen.

Goed, niet alles is nieuw, wij maken u graag, net als voorheen, enthousiast met onze snelle en kostenvrije levering en blijven u, zoals altijd, een eersteklas service rondom onze klassiekers bieden. Om deze reden hebben wij een fantastische kortingsactie voor u op touw gezet. 10% korting op uw totale aankoopsprijs. Hiervoor gebruikt u heel eenvoudig de kortingscode ALL10 in uw winkelmandje.

meer ...