Colofon

Hoogwaardige klassieke designgeschiedenis is onze passie!

Wij bieden exclusieve designklassiekers voor aantrekkelijke prijzen. Onze reproducties zijn van de hoogste kwaliteit daar wij heel, heel nauw samenwerken met exclusieve ateliers en op de kleinste details letten. Onze leveranciers verstaan hun vak.

Wij kunnen onze hoogwaardige designmeubels gunstig aanbieden omdat moDecor geen showrooms heeft en wij de banden met onze ateliers en leveranciers al gedurende vele jaren zorgvuldig onderhouden.
Wij bieden onze klanten eersteklas kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen, een tijdige levering en een klantgerichte service.

De reproducties van moDecor Furniture zijn moderne uitvoeringen van klassieke ontwerpen van Le Corbusier, Mies van der Rohe, Charles Eames, Eileen Gray en andere ontwerpers en komen zowel optisch als ook materiaaltechnisch en in hun afwerking, voor zover mogelijk, overeen met de originele ontwerpen.

Onze meubels worden geïnspireerd door klassieke ontwerpen zoals de Eames Chair, de Eames Office Chair, de Eames Lounge Chair, de Barcelona Chair, het Barcelona Day Bed, de Charles Eames DSW/DSR Dining Chair, de George Nelson Marshmallow Sofa, de Noguchi Coffee Table, de Le Corbusier Fauteuil LC2 en de Le Corbusier Chaise Lounge LC4.

Wanneer u vragen heeft aarzelt u niet en neem contact met ons op.


Kantooradres :

MODECOR is een handelsmerk van de

OakFace Ltd.
93 Upper Georges Street
Dun Laoghaire
Co Dublin A96 V1K8 IRELAND

VAT ID: IE3448671EH

Company Number: 587804

ALTIJD EERST OP DE HOOGTE WORDEN GEBRACHT

Schrijf u in op de Modecor nieuwsbrief. U kunt zich op elk moment uitschrijven.